Georges Hobeika, designerul care stie ce-si doresc femeile

21 Mai

404661_526139934098803_1625565996_nGeorges Hobeika a spus: ,,A designer’s signature is in the details.”, iar creatiile lui sunt perfecte prin detaliile lor.

Georges Hobeika, unul dintre designerii mei preferati, are o poveste care se aseamana cu a mea, in sensul ca si pe Hobeika viata l-a purtat spre alte profesii, doar ca sa isi dea seama ca nimic nu il reprezinta mai bine decat designul vestimentar.

Provine din Beirut, Lebanon si a absolvit facultatea de Constructii Civile. A descoperit pasiunea pentru designul vestimentar schitand. Cand ii vezi creatiile pline de senzualitate , de feminitate, de gratie, si modul in care inoveaza cu fiecare colectie, ai crede ca a stiut ca o sa fie o persoana importanta in lumea modei de cand a luat creionul in mana, dar nu a fost asa.

Această prezentare necesită JavaScript.

O parte din colectia couture s/s 2013

Mama lui fiind croitoreasa, i-a cerut sa o ajute cu schitele pentru comenzile clientelor, stiind ca are inclinatii artistice si talent la desen. La inceput cocheta si cu arhitectura, dar a inceput sa fie tot mai interesat de materiale, de moda si il intriga ideea de a-si vedea imaginatia prinzand viata, prin intermediul hainelor.

In 1994, Georges a facut un pas important inainte, in lumea modei: a plecat la Paris, capitala modei din acel an, si a fost acceptat pentru stagiu la unele din cele mai mari case de moda: Chanel. Apoi totul si-a urmat fagasul normal.

Rochii din colectiile ready-to-wear s/s2013 (signature si gh)

S-a intors acasa, a deschis un atelier in 1995 si a inceput sa lucreze la propria colectie couture cu ajutorul mamei lui si a unui numar de croitori. Astfel ca, in anul 1996, in Beirut a avut prima prezentare de moda. Cum era de asteptat, rochiile sale de seara si de mireasa au fost extrem de apreciate, datorita realizarii exceptionale a fiecarui detaliu. Datorita reputatiei sale in continua crestere si a comenzilor numeroase, marca Hobeika a crescut, atat din punct de vedere a puterii de munca, cat si a numarului atelierelor.

Se pare ca pentru Georges Hobeika zicala ,,good things come to those who wait” (and work while waiting 🙂 ) s-a adeverit, deoarece in 2001 a obtinut recunoastere pariziana si de atunci colectiile sale sunt asteptate si sunt prezente in fiecare an pe podiumurile destinate saptamanilor modei de la Paris.

Georges Hobeika transforma orice femeie care ii imbraca creatiile intr-o zeita.Georges-Hobeika-Backstage-Haute-Couture-Fashion-Show-Spring-Summer-2013

Reclame

2 răspunsuri to “Georges Hobeika, designerul care stie ce-si doresc femeile”

  1. Maria 21 Mai 2013 la 21:04 #

    Nu obisnuiesc sa dau subscribe sau follow, dar simplitatea si calitatea articolului m-au indemnat sa fac o exceptie de data aceasta 🙂

    • dianaercean 21 Mai 2013 la 22:31 #

      multumesc frumos:)…sper sa-ti placa si viitoarele mele articole

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Mummy Made.It - Gluten Free, Paleo Desserts

Gluten Free Recipes|Paleo Recipes|Sugar Free Recipes|Healthy Desserts

Maskcara

Get out there, gorgeous.

Florin Roșoga

Antreprenori care Inspiră

%d blogeri au apreciat asta: